TRYGGHET OCH SPÄNNING

decorative line

Tjänsteområden: Billaddning (Laddstolpar, laddboxar)

När det handlar om laddning av fordon hjälper vi dig med allt – från början till slut. Vi är lika bekväma med att installera några enstaka laddboxar och laddstolpar som att ta fram större och komplexa totallösningar som kanske till och med inkluderar ställverk. Och naturligtvis fixar vi allt däremellan.

Bergendahls el Billaddning

Behöver du laddning har vi lösningen.

Elfordon är framtiden. Bergendahls El ser till att de laddas på enklast möjliga sätt. I korthet utreder vi först fastighetens möjligheter. Hur är det med servis och säkringsstorlekar? Behövs det lastbalansering? När vi vet förutsättningarna får du ett förslag. Efter att du godkänt det startar vi installationen och driftsätter anläggningen.

Självklart tar vi hand om specialbehov. Företräder du en BRF eller en samfällighet? Vi ser till att rätt person debiteras för laddningen. Behöver du ett större antal laddstolpar? Inga problem. Vill du ladda lastbilar eller bussar? Det fixar vi. Önskar du en översyn av hur din energiförbrukning kan sänkas samtidigt som du installerar din laddbox? Bra, vi vet hur du får ut mer samtidigt som du förbrukar mindre.

Till sist. När du anlitar Bergendahls El vet du att installatörerna är auktoriserade. Det gör att du inte bara får en effektiv laddningslösning – den är dessutom säker och trygg.

Vill du veta mer? Vi berättar gärna

Kontakta oss idagarrow

Case

Klicka på bilderna för att läsa mer om några av våra tidigare uppdrag.

sinus curve

Bergendahls El-koncernen består av åtta bolag:
moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB, samt sju dotterbolag.