TRYGGHET OCH SPÄNNING

decorative line

Tjänsteområden: Energiteknik

I stort sett allt i samhället kräver energi. Det gör att behovet av effektiv energihantering är enormt. Både ur ett ekonomiskt perspektiv och av hållbarhetsskäl. Med våra lösningar inom byggnadsautomation och energi kan vi lova en sak. Oavsett hur komplexa dina behov är maximerar vi energieffektiviseringen, fixar rätt flöden, förbättrar driftsekonomin och ser till att energideklarationen blir en trevligare läsning.

Bergendahls el Tjänsteområde Energiteknik

Mer energi. Lägre utgifter.

Alla fastigheter och verksamheter är olika och behoven skiftar. Vad som förenar dem är att det finns ett tydligt behov av att hushålla med energin. Dels för att den kostar pengar, dels för att den kan bli en bristvara (och redan är det på sina ställen). Genom att nyttja Bergendahls El och vårt erbjudande inom byggnadsautomation och energi kan ni vara trygga i att ni får bästa möjliga energihantering på ett ytterst kostnadseffektivt sätt.

Vi identifierar och tar bort energitjuvar. Vi får system att prata med varandra. Självklart ser vi till att ordna rätt klimat- och ventilationsflöden och att ni får ett behovsstyrt inomhusklimat. I vår kompletta tjänst ingår projektering, ventilation, VVS, rör, KNX samt installation, service, drift och underhåll. Förutom att vi har koll på allt det här ser vi till att alla lagar och direktiv efterlevs. Faktum är att du knappt märker att vi varit i fastigheten eftersom allt fungerar som det ska. Jo, kanske när du får en faktura och inser hur mycket bättre driftsekonomin blivit.

Vill du veta mer? Vi berättar gärna

Kontakta oss idagarrow

Case

Klicka på bilderna för att läsa mer om några av våra tidigare uppdrag.

sinus curve

Bergendahls El-koncernen består av åtta bolag:
moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB, samt sju dotterbolag.