TRYGGHET OCH SPÄNNING

decorative line

Göteborg: Erfaren elektriker med servicekänsla

I Bergendahls El Projekt är vi cirka 45 anställda och samlar koncernens spetskompetens inom större komplexa entreprenader. Då vi även tar hand om eftermarknaden på våra projekt söker vi nu en erfaren elektriker med känsla för service och kundkontakt.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att åka på servicebesök, garantiåtgärder och felanmälningar, men även ta sig an mindre projekt däremellan. Du kommer att arbeta självständigt, men i en organisation där både kompetens och resurser finns och stöttar dig i ditt arbete.
Du kommer att bli en nyckelperson tillsammans med andra serviceelektriker som har som uppguppgift att serva våra entreprenader och öka vår eftermarknad.

Bakgrund & Erfarenhet

Vi tror att din bakgrund är el-/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt att du jobbat några år med el-service där kundkontakter och egen planering varit en del av vardagen. Tjänsten kräver innehav av körkort klass B.

Personliga egenskaper

Vi söker en engagerad, nyfiken och lösningsorienterad person som trivs i branschen och vill utvecklas i en elteknikkoncern med bra förutsättningar.

Du är serviceorienterad med genuint ett intresse för vad kunden vill och behöver och hur vi som bolag bäst löser det.

Vi erbjuder dig

Som anställd hos Bergendahls El Projekt ger vi dig möjligheten till en inspirerande arbetsplats där du själv får ta stort ansvar och där du har möjligheten att utvecklas. Du arbetar tillsammans med kompetenta medarbetare där alla hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat.

Tjänsten

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Göteborg. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan till tapio.hattara@bergendahlsel.se eller via formuläret nedan.  Rekryteringsprocessen pågår löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor betr. tjänsten – kontakta Tapio Hattara 031-7251350

 

Sök tjänsten

(OBS! på grund av risken för virus tar vi endast emot PDF)

sinus curve

Bergendahls El-koncernen består av åtta bolag:
moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB, samt sju dotterbolag.