TRYGGHET OCH SPÄNNING

decorative line

Göteborg: Konstruktör för kraft och ställverk

Vårt dotterbolag Elektra-elteknik är koncernens spetskompetens inom kraft och ställverk. Verksamheten är framgångsrik på egna meriter och mot egna kunder men är även en viktig del i koncernens helhetserbjudande vid många större projekt

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar främst med ställverksentreprenader, vilket kan inkludera hög-, mellan- och lågspänning, transformatorer, reservkraft, centraler m.m.
Konstruktörsarbete hos Elektra innebär i första hand att utifrån en teknisk beskrivning konstruera, dimensionera och rita upp ställverkslösningar som sedan överlämnas till vår arbetsledning.
Arbetet sker ofta tillsammans med kund och kollegor och följer med i hela processen. Tjänsten innebär även platsbesök med avprovning av installerade anläggningar.

Bakgrund & Erfarenhet

Verksamheten inom kraft skiljer sig i många avseenden från övrig installationsverksamhet så vi ser därför att du har erfarenhet från kraftsidan med kunskap om ställverk och dess tekniska uppbyggnad.
Vi tror att du är en teknikintresserad elektriker i grunden som därefter gått vidare och skaffat några års erfarenhet inom Elkonstruktion.
Körkort B är önskvärt.

Personliga egenskaper

Vi tror att du har lätt för att planera, kommunicera och samarbeta.
Som person är du lyhörd, ödmjuk och flexibel samt värderar respekt för andra och ansvarstagande som viktiga egenskaper.

Vi erbjuder dig

Som anställd hos Elektra Elteknik får du stort utrymme för eget ansvar och goda möjligheter till personlig utveckling. Du arbetar i en trivsam miljö med varierande arbete tillsammans med riktigt duktiga medarbetare.
Vi vill att du ska trivas och må bra, och jobbar hårt för en trygg och stimulerande arbetsmiljö med nöjda medarbetare.

Tjänsten

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Göteborg. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan till krister.burman@ elektra-elteknik.se  eller via formuläret nedan.  Rekryteringsprocessen pågår löpande så vänta inte med din ansökan.
Vid frågor betr. tjänsten – kontakta Krister Burman på telefon 031-7251350

Sök tjänsten

(OBS! på grund av risken för virus tar vi endast emot PDF)

sinus curve

Bergendahls El-koncernen består av åtta bolag:
moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB, samt sju dotterbolag.