TRYGGHET OCH SPÄNNING

decorative line

Kungälv: Projektledare

Bergendahls El Kungälv är i dagsläget 21 anställda med huvudsaklig verksamhet i och kring Kungälv. Vi växer och söker nu en kunnig och erfaren projektledare.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en driven och engagerad projektledare till våra uppdrag. I denna roll ansvarar du för projektets utförande med tillhörande ekonomi, arbetsmiljö, tider och rapportering.
I din kontakt med kunder, leverantörer och våra elektriker krävs en god förmåga att samarbeta och motivera. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat med fokus på goda, långsiktiga relationer avseende både kunder och medarbetare.

Dessutom kommer du att vara involverad i våra tillväxtplaner genom mer- och nyförsäljning.

Bakgrund & Erfarenhet

Du har lämplig utbildning och vi tror att du har några års erfarenhet av projektledning inom branschen.
Meriterande är kunskap inom entreprenadjuridik, kalkyl samt sälj. Du bör ha en god administrativ förmåga och god IT-vana.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en driven, nyfiken och resultatinriktad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare i en teknikkoncern med bra förutsättningar. Du trivs med att ha många bollar i luften och drivs av att nå uppsatta mål. Som person är du lyhörd, ödmjuk, flexibel. Generellt räknas respekt för andra och ansvarstagande som viktiga egenskaper. Du är som person självständig och klarar att driva ditt arbete själv. Vidare har du förmågan att se utvecklingsmöjligheter och kan motivera dina medarbetare. Vi tror också att du behöver en rejäl portion social kompetens och god verbal förmåga för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder dig

Goda anställningsvillkor i en härlig, familjär arbetsmiljö. Det är en stimulerande vardag med många utvecklingsmöjligheter.
Vår arbetsplats har högt i tak, där du som individ värdesätts.

Tjänsten

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning, med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka in din ansökan direkt till vår VD johan.andreasson@bergendahlsel.se eller via formuläret nedan.
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Sök tjänsten

(OBS! på grund av risken för virus tar vi endast emot PDF)

sinus curve

Bergendahls El-koncernen består av åtta bolag:
moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB, samt sju dotterbolag.