TRYGGHET OCH SPÄNNING

decorative line

Göteborg: Ledande montör

Bergendahls El Projekt AB arbetar i en expansiv bransch och vi har en tydlig ambition att växa – därför söker vi dig. Ledande montör med stort kunnande och engagemang.

Arbetsbeskrivning

Som ledande montör hos Bergendahls El Projekt kommer du företrädesvis tillsammans med våra projektledare att ha utförandeansvar för el- och teleinstallationer vid ny- och ombyggnader i projektform. Vi söker DIG med god social kompetens och moderna värderingar. Du är noggrann och engagerad med goda erfarenheter som ledande montör.

Bakgrund & Erfarenhet

Vi tror att din bakgrund är el-/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt med flerårig erfarenhet inom installationsarbeten. Erfarenhet av arbete som ledande montör eller dokumenterad ledarskapsutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en engagerad, nyfiken och resultatinriktad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare. Som person är du lyhörd, ödmjuk, flexibel och ansvarstagande samt värderar och respekterar andra i din omgivning. Du är självständig och bär på förmågan att se utvecklingsmöjligheter som kan motivera dig och dina medarbetare. För att lyckas i rollen krävs också bra social kompetens och god verbal förmåga. Du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap och har god förmåga att överblicka projekten och agera därefter.

Vi erbjuder dig

Möjligheten att arbeta med spännande arbetsuppgifter i ett väldigt gott gäng med bra förmåner och stora möjligheter utvecklas i din roll.

Tjänsten

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning, med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi betackar oss för erbjudanden från rekryteringsföretag avseende denna tjänst.

Frågor / ansökan skickas till Linda.holmqvist@bergendahlsel.se alternativt via formuläret nedan.

Sök tjänsten

(OBS! på grund av risken för virus tar vi endast emot PDF)

sinus curve

Bergendahls El-koncernen består av åtta bolag:
moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB, samt sju dotterbolag.