TRYGGHET OCH SPÄNNING

decorative line

Göteborg: Projektledare Service

Bergendahls El Service AB arbetar i en expansiv bransch och vi har en tydlig ambition att växa – därför söker vi dig. Projektledare med stort kunnande och engagemang.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en driven serviceprojektledare för våra uppdrag. I denna roll ansvarar du för ekonomi, rapportering, tider, arbetsmiljö samt utförande.
I din kontakt med kunder, leverantörer och våra elektriker krävs en god förmåga att samarbeta och motivera. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat med fokus på goda, långsiktiga relationer avseende både kunder och medarbetare.
Dessutom kommer du att vara involverad i våra tillväxtplaner genom mer- och nyförsäljning.

Bakgrund & Erfarenhet

Du har lämplig utbildning och erfarenhet beträffande service-/projektledning inom branschen.
Meriterande är kunskap inom entreprenadjuridik, kalkyl samt sälj. Du bör ha en god administrativ förmåga och god vana av Office-paketet

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en driven, nyfiken och resultatinriktad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare i en teknikkoncern med bra förutsättningar. Du trivs med att ha många bollar i luften och drivs av att nå uppsatta mål. Som person är du lyhörd, ödmjuk, flexibel. Generellt räknas respekt för andra och ansvarstagande som viktiga egenskaper. Du är som person självständig och klarar att driva ditt arbete själv. Vidare har du förmågan att se utvecklingsmöjligheter och kan motivera dina medarbetare. Vi tror också att du behöver en rejäl portion social kompetens och god verbal förmåga för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder dig

Goda anställningsvillkor i en härlig, familjär arbetsmiljö. Det är en stimulerande vardag med många utvecklingsmöjligheter.
Vår arbetsplats har högt i tak, där du som individ värdesätts.

Tjänsten

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning, med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka in din ansökan till Robin.Larsson@bergendahlsel.se eller via formuläret nedan.
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi betackar oss för erbjudanden från rekryteringsföretag avseende denna tjänst.

Sök tjänsten

(OBS! på grund av risken för virus tar vi endast emot PDF)

sinus curve

Bergendahls El-koncernen består av åtta bolag:
moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB, samt sju dotterbolag.