TRYGGHET OCH SPÄNNING

decorative line

Göteborg: Serviceelektriker

Som Serviceelektriker hos Bergendahls El Teknik kommer du främst att utföra service och installationer av el- och teleanläggningar hos våra kunder som består av allt från privatkunder till industrikunder. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt. Arbetsuppgifterna varierar stort från dag till dag vilket våra elektriker uppskattar.

Arbetsbeskrivning

Företrädesvis att utföra styrel- och elinstallationer inom fastighets- och Industriautomation hos våra kunder.

Bakgrund & Erfarenhet

Vi tror att din bakgrund är el-/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt har gärna minst 5 års erfarenhet som elektriker men även ni med färre år i yrket är välkomna att söka.
Tjänsten kräver innehav av körkort klass B.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en engagerad, nyfiken och lösningsorienterad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare i en elteknikkoncern med bra förutsättningar. Som person är du lyhörd, ödmjuk och flexibel samt värderar respekt för andra och ansvarstagande som viktiga egenskaper. Du är självständig med ett stort tekniskt intresse. För att lyckas i rollen krävs också bra social kompetens och verbal förmåga.

Vi erbjuder dig

Som anställd hos Bergendahls El Teknik ger vi dig möjligheten till en inspirerande arbetsplats där du själv får ta stort ansvar och har möjligheten till att utvecklas. Du arbetar tillsammans med kompetenta medarbetare där alla hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat.
Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför regelbundna hälsokontroller och friskvårdsbidrag.

Tjänsten

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning, med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan till robin.larsson@bergendahlsel.se eller via formuläret nedan.  Rekryteringsprocessen pågår löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor betr. tjänsten – kontakta Robin Larsson, 031-7251243

Sök tjänsten

(OBS! på grund av risken för virus tar vi endast emot PDF)

sinus curve

Bergendahls El-koncernen består av åtta bolag:
moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB, samt sju dotterbolag.