TRYGGHET OCH SPÄNNING

decorative line

Tjänsteområden: Solceller

När det gäller att dra nytta av den energi som solen skickar ned är Bergendahls El en helhetspartner. Ett samtal är allt som behövs för att få hjälp med allt, från planering till bygge, installation och löpande drift av dina solceller. Det gör att effekten av panelerna blir högre och återbetalningstiden kortare. Dessutom är det en bra lösning ur miljösynpunkt.

Bergendahls el Tjänsteområde Solceller

Få ut mer av solen. I alla väder.

Det finns en outsinlig energikälla på himlen och vi vet allt om hur bostadsrättsföreningar, samfälligheter, bostadsprojekt och kommersiella aktörer kan utnyttja den på bästa sätt genom att installera solceller. Bergendahls El erbjuder, precis som när det gäller våra övriga tjänster, en enkel totallösning för dig som kund. Ett samtal och ritningar över lokalerna är det enda vi behöver. Därefter tänker vi på allt och presenterar rätt lösning för just dina behov.

Kanske vill du veta mer om återbetalningstid, effekt, hur du säljer överbliven el, om det går att få investeringsstöd och så vidare. Vi har svaren på de och alla andra frågor. Självklart fixar vi det praktiska, från första ritning till installation, översyn och optimering. Givetvis använder vi bara marknadsledande produkter och alla våra installatörer är auktoriserade, vilket gör att vi erbjuder långa och omfattande garantier. Och, vi kan även komplettera med andra tjänster från Bergendahls, inklusive belysning och brand- och inbrottsskydd, så att ni får ut än mer av solen till ett väldigt bra pris.

Vill du veta mer, vi berättar gärna

Kontakta oss idagarrow

Case

Klicka på bilderna för att läsa mer om några av våra tidigare uppdrag.

sinus curve

Bergendahls El-koncernen består av åtta bolag:
moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB, samt sju dotterbolag.