TRYGGHET OCH SPÄNNING

decorative line

Karriär: Bli en del av vår framtid.

Är du en person som vill nå längre – både vad gäller din egen utveckling och i karriären? Då ska du söka dig till oss. Här väntar trygghet i form av ett stabilt företag och bra kollegor, men också spänning då du har alla chanser att påverka din vardag och din framtid.

Är det här du?

  • Du är en skicklig yrkesperson
  • Du gillar utmaningar
  • Du vill ta bort gubbigheten i branschen
  • Du ser mångfald och jämställdhet som självklarheter
  • Du vill göra nytta för både kunder och samhället

Känner du igen dig? Bra, då ska du söka någon av våra lediga tjänster ovan. Ser du inget som riktigt passar? Skicka en spontanansökan – vi vill alltid få kontakt med duktigt folk.

Vi ger allt för att passa alla

Idag är endast två procent av Sveriges installations- och serviceelektriker kvinnor. Det ville vi utmana och satte målet att nå sex procent, vilket skedde under 2020. Nästa mål är att fördubbla antalet kvinnliga anställda på Bergendahls El till 20 procent. Enkelt uttryckt blir vi och branschen bättre med fler tjejer. Därför jobbar vi också aktivt med att få fler unga tjejer att utbilda sig inom el- och säkerhetsteknik.
Fast, mångfald handlar om mer än kön. Hos oss är alla välkomna. Har du sunda värderingar och förstår dig på el- och säkerhetsteknik – då är Bergendahls rätt för dig. Oavsett vem du är.

Bergendahls el Karriär
sinus curve

Bergendahls El-koncernen består av åtta bolag:
moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB, samt sju dotterbolag.